Frakt og informasjon

FRAKT | INFORMASJON

1. Frakt

Frakt kost er kun kr. 59 som privatkunde i Norge, så lenge pakken passer i en poskasse sending . Prisen gjelder kun til postkasse på privat addresse.

For bedrift gjelder andre priser da disse ikke kan sendes til postkasse. For bedrift har vi derfor fast pris på 125, men ved større bestillinger vil den kunne øke. Dette har både med Størrelse og vekt å gjøre.

Dersom en bestilling blir gjort med feil frakt metode vil bestilling bli satt på vent frem til dette er avklart.

Dersom frakt adresse er feil ved bestilling av varer vil ikke fraktkostnader bli refundert. Ny frakt må påregnes ved resending av ordre. Det er kundens ansvar å påse at riktig adresse er satt på ordre.

Bestillingen din blir sendt ut samme dag eller dagen etter om ikke annet er informert kunden pr. mail. Posten sender oftest på 1- 3 døgn i Norge, men kan ta litt lengre tid i perioder. Noen varer kan være utsolgt eller ventes inn snart da vil kunden få bedskjed om dette.

1. Ansvarlighet

Skadehjelpen er ansvarlig for personopplysningene dine. Men når du betaler med visa, paypal, vipps eller faktura ser vi ikke dine personlige data. Dette er kun mellom deg og din bank eller afterpay og evt. paypal. Da er det deres personvern erklæring som gjelder.

2. Formålet med kontakt opplysninger

For å kunne levere bestillingene til riktig person og rett adresse. For å kunne registrere og gjennomføre reklamasjoner For å kunne yte kundeservice, vi har behov for å identifisere deg for å kunne hjelpe deg med din henvendelse på telefon og/eller epost. For å kunne etablere evt. brukerkonto.