Vår info

Du har nå kommet til skadehjelpen sin nett side som selger et utvalg av utstyr man kan være i behov av som helse arbeider. Siden drives av Atle Wernersen som er Anestesi sykepleier.

For å kontakte oss bruker dere kontakt skjemaet da spam-mail har blitt et stort problem. Dere vil derfor ikke finne noen direkte linker med mail-adresse på siden.

Vi holder til i Fredrikstad og har vårt lager der. Alle varer sendes til fast pris for private men for firmaer kommer egne satser. Om dere har hastespørsmål som ikke kan rettes mot kontakt skjema kan vi nåes på 950 71 799

1. Frakt

Frakt kost er kun kr. 59 som privatkunde i Norge, så lenge pakken passer i en poskasse-sending . Prisen gjelder kun til postkasse på privat addresse.

For bedrift gjelder andre priser da disse ikke kan sendes til postkasse. For bedrift har vi derfor start pris på 149, men ved større bestillinger vil den kunne øke. Dette har både med Størrelse og vekt samt hvor pakken skal sendes å gjøre.

Dersom en bestilling blir gjort med feil frakt metode vil bestilling bli satt på vent frem til dette er avklart.

Bestillingen din blir sendt ut samme dag eller dagen etter om ikke annet er informert kunden pr. mail. Posten sender oftest på 1- 3 døgn i Norge, men kan ta litt lengre tid i perioder. Noen varer kan være utsolgt eller ventes inn snart da vil kunden få bedskjed om dette.

2.Retur

Ved retur, ta kontakt via vårt kontakt skjema og angreskjema fylles ut.

 

Her er vår Nøkkel info fra Brønnøysund registrene

Organisasjonsnummer:920 683 886

Navn/foretaksnavn: SKADEHJELPEN TONE ANITA WINSNES WERNERSEN

Postadresse: Syenitt veien 3, 1619 Fredrikstad

Virksomhet/art/bransje:Førstehjelpskurs, salg av medisinsk utstyr og alle tjenester opp i mot  Helse.

Utvidet informasjon om våre rettningslinjer/salgsbetingelser ved kjøp

Angreskjema